Aquest web utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. Acceptar  
Español |Català Serveis jurídics Cursos on-line
 
Prevenció Laboral Gremi SLU
 

Qui som

Prevenció Laboral Gremi SLU és una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya amb el núm. SP 001/98-G (data 15/12/1998) com a servei de prevenció aliè amb gran implantació a les províncies de Girona i Barcelona. Va ésser el primer servei de prevenció aliè acreditat a Girona.

La creació d’aquest servei està inspirada a utilitat de les organitzacions empresarials, d’aquí el nom de Prevenció Laboral Gremi, la companyia s’ha posicionat en el mercat pel seu compromís al client (actuació a mida de les seves necessitats), disposant sistemàticament els beneficis a la millora de la seguretat i salut dels treballadors de les empreses que ens han fet confiança.

La nostra voluntat es donar un servei eficient que aconsegueixi complir les expectatives del nostre client. Tenim una gran experiència en les obres i les instal·lacions, tot i que donem servei a altres activitats empresarials, la nostra especialitat són activitats de risc alt.

Som un equip humà expert format per professionals tècnics (enginyers, arquitectes tècnics i titulats en prevenció de riscos laborals) i professionals sanitaris com metges i ATS especialitzats en medicina del treball. 

La nostra assistència als incidents que per causa de l’activitat pateixin els nostres clients, serà assistida jurídicament per un equip de reconegut prestigi.

PLG disposa dels recursos materials necessaris per complir amb les activitats preventives que estableixen les lleis de prevenció de riscos laborals i les normatives que se'n deriven.